Børnesandaler – Hvilke sandaler skal du vælge?

Det er essentielt at vælge rette de rette børnesko, hvad enten det er sandaler, hjemmesko, vinterstøvler eller gummistøvler. Fællesnævneren her er netop, at pasform, størrelse og komfort.

Børns fødder vokser nemlig progressivt i en forholdsvis hurtig fart. Derfor har de behov for det rette fodtøj, som både er slidstærkt, holdbart, åndbart og meget mere. Børn er ikke udstyret med grænser eller hæmninger, de er praktiske i alt hvad de foretager sig, hvad enten det er en fodboldkamp i regn, grus, sand eller jord. Derfor kan det være lidt af en kamp for at finde de rigtige børnesandaler til sommerens udfordringer, men du kan finde inspiration i guiden her.

Keen

Keen er producent indenfor børnesandaler og -sko og de er særlig kendte for deres høje kvalitet indenfor disse sandaler. Keen laver sandaler i slidstærkt og holdbart materiale, hvor der er tåbeskyttelse forrest på sandalen. Sandalen vil derfor ikke blive slidt for hurtigt ved udenførs aktiviteter.

Merrell

Merrell er et ældre firma der producerer børnesandaler, men ikke desto mindre en erfaren og dygtig producent. Ved at købe et par Merrell sandaler, sikrer du dig komfortable sandaler, som giver optimal støtte på foden, på grund af lange sidestykker på siden af sandalen, samt giver en god hælstøtte, da hælen er dyb og stødabsorberende.

Naturino

Naturino sko er et italiensk mærke, som producerer sko, der er beregnet til aktivitet og udfordringer. Sandalerne er designet med henblik på at beskytte foden, samt give bedst støtte og stabilitet. Dét der udskiller Naturino fra andre sandalproducenter er, at det er naturmateriale, som er lidt dyrere, men til gengæld mere holdbart end kunstige materialer.

Når du kigger efter børnesko, skal du huske at kigge efter sandaler med skosnuder til de mindste, så de ikke slider på direkte på fødderne. Derudover er klipklappere og Crocs et no-go for børnene. De giver simpelthen ikke nok komfort og åndbarhed for børnefødder. Aldrig gå på kompromis med børnesandaler, hvad enten det er tilbud, pris eller kvalitet der presser. Børnenes fødder vokser konstant og det er essentielt at vokse i den rette størrelse og pasform.

Find alle mærkerne i sandaler til børn her!

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *