Campingtelte – to typer til lidt af hvert

Gå efter kvalitet (Foto Eventyrsport.dk)
Gå efter kvalitet (Foto Eventyrsport.dk)

Et godt og solidt telt er altid godt at have. Men det er en god idé at finde ud af, hvilket slags telt der er bedst for dig at købe. Det er afhængigt af, hvilken salgs ferier du tager på. Der er mange telte at vælge imellem, når man søger på nettet efter telte, og derfor kan det være meget fedt med lidt inspiration. Nedenfor får du nogle bud på, hvilke telte du kan gå efter delt efter, hvilken slags ferie du helst kaster dig ud i:

  1. Et familietelt til campingpladsen:
    Der er mange forskellige familietelte, som er beregnet til at tage med på bilferien. De er for tunge til, at du kan slæbe alt for meget rundt på dem. Grand Canyon har lavet en model, hvor I ligger i det samme rum alle sammen. Så kommer man rigtig tæt på hinanden. Hvis I hellere vil have et telt, hvor der er lidt mere privatliv, er det en god idé at tjekke mærket Outwell ud. Her kan du få fat i nogle telte, som er delt op i forskellige sektioner, så der både er plads til børn og voksne.
  2. Et telt til vandreturen:
    Er du mere til letvægtsferien, hvor du skal kunne slæbe rundt på dit telt, er det nogle andre modeller, du skal kigge efter. Har kan du med fordel kigge efter mærkerne VAUDE, NORDISK eller FJÄLLRÄVEN, som alle har lavet nogle telte, der let kan pakkes sammen, og som vejer meget lidt.

Se alle camping telte her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *