De perfekte sandaler

Teva - WMS Tirra Leather (Foto: EventyrSport.dk)
Teva - WMS Tirra Leather (Foto: EventyrSport.dk)

Det velkendte kvindefænomen der hedder ”mode” er noget som langt de fleste kvinder er udstyret med. Der kan ikke købes en sko, jakke eller et par bukser, uden der ikke ses på faconen, stilen, farven eller formen. Derfor kan det være noget af en kamp, når kvinderne går på jagt efter sandaler, som både er komfortable og det nyeste skrud på stammen indenfor mode. Dog findes der nogle enkelte modeller ude på markedet, som både er lækre, luftige og behagelige.

Hvad skal du kigge efter

Er du en af de kvinder, som bare født med et par stiletter på? Så er det ikke svært at finde de rette sandaler eller stiletter. Der findes mange smukke go smarte stiletter, som bruges om sommeren. Både de traditionelle stiletter, men også sandal-stiletter. De såkaldte sandal-stiletter er meget mere behagelige end de almindelige stiletter. De er udstyret med en sål og svang. Dermed er der væsentligt mere komfort i disse stiletter end de traditionelle stiletter. Desuden er langt de fleste stilet-sandalerne ankelhøje, hvilket vil sige, at de dækker det meste af foden og bindes øverst på foden. Det er en form for gladiatorlook, som var 2011’s største sandaltrends, eksempelvis Teva sandaler.

Hvis du derimod ikke er født med et par stiletter på, kan du sagtens finde et par fede flade sandaler. Her går gladiatorlooket igen, da sandalerne er høje og går længere op end til anklerne. Sandalerne er behagelige at have på og passer perfekt til et par afslappet jeans, nederdel mm.

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *