Den rigtige skijakke

Når den regnfulde og blæsende efterårssæson er ovre, venter en potentielt endnu koldere og mere blæsende årstid. Det skulle helst ikke komme bag på nogen, at vinteren venter lige om efterårets sidste hjørne.

Og mens det selvfølgelig er ærgerligt, at vejret ikke tillader leg og fodbold i shorts i parken, så er der masser af skønne oplevelser at komme ud efter i vinterlandskabet. Det gælder bare om at være klædt ordentligt på til det. Det gælder med andre ord om at finde det rigtige sæt vintertøj.

Køb en dyne eller skijakke

Det er selvfølgelig muligt at købe en uldfrakke og et halstørklæde, men hvis du vil ud at kælke og slås i sne, er det ikke altid nok. Få i stedet fat i en god isolerende dyne- eller skijakke, som er til at bevæge sig i, samtidig med at den holder vand og fugt ude – og varmen inde.

Vintertøj er selvfølgelig ikke bare jakken, og du bør også kigge på et par gode handsker og en hue, hvis du skal ud i vinteren. Huen behøver ikke være svær at finde. Det vigtigste er, at den sidder godt, og den holder dig varm. Hvis du vælger en med fór af fleece er du på nogenlunde sikker grund. Det kan være mere vanskeligt at bestemme dig for, hvordan du skal holde dine hænder varme. Det er det evige dilemma mellem den jævnt fordelte og effektivt udnyttede varme i luffer – og den køligere temperatur i handsker, som til gengæld giver optimale forhold for udformning af snebolde. Det er et svært men nødvendigt valg, som du bare må foretage, når du skal vælge vintertøj.

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *