En Fjällräven rygsæk kan bruges af alle

Fjällräven rygsæk - Slidstærk kvalitet! (foto eventyrsport.dk)
Fjällräven rygsæk – Slidstærk kvalitet! (foto eventyrsport.dk)

Du kender følelsen af at være på tur, man skal altid have en masse ting med. Der skal være plads til lommekniven, til køkkenrullen, til maden og til alle de andre ting, som du ikke kan undvære.

I den situation kan man altid bruge en smart og slidstærk rygsæk. Med sine mange rum og stærke stropper er en Fjällräven rygsæk det perfekte valg.

Med en Fjällräven rygsæk står du aldrig og mangler plads. Den er praktisk til naturmennesket, der skal på lange ture i de svenske skove. Den er smart til barnet, der har brug for noget holdbart i børnehaven, når tasken ryger rundt mellem børn og madpakker.

Den er moderne, når teenageren skal i gymnasiet og både skal en praktisk taske til computer og blok, men også gerne vil imponere vennerne med det nye og smarte.

Den moderne taske fra de svenske fjelde

Hvis du vil være med på moden er en Fjällräven rygsæk det rigtige for dig. Den fås i mange størrelser og i mange farver, og den passer derfor til enhver lejlighed og til enhver person.

De lækre rygsække fra Fjällräven kom frem i de friske firsere og nu er den vendt stærkt tilbage til den danske modescene.

Alle lige fra kartoffelavleren i nordjylland til hipsteren på Nørrebro har fået øjnene op for den smarte og kulørte taske.

Moden er ikke længere pop og pallietter. Nu skal det være praktisk og ligne noget fra dine forældres tid. Tasker og tøj skal være slidstærke og lækre på samme tid.

Fjällräven rygsæk kan købes her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *