En fleecejakke er uundværlig

God til efteråret (Foto Eventyrsport.dk)
God til efteråret (Foto Eventyrsport.dk)

De fleste mennesker har en fleecejakke. Og med god grund. En fleecejakke er intet mindre end uundværlig. Du kan bruge den ved alle lejligheder. I sommerhuset i haven til grillfester, på skibakken, i skoven, kolde morgener i hjemmet. Ja, hvor som helst. Det gode ved fleece er, at du kan få materialet i alle farver. Neutrale farver som sort og hvid eller mere friske arver som grøn og rød. Du kan sågar på fleece med mønster. Hvis du ikke ha ren fleecejakke, så er det med at anskaffe sig en. Den bliver din bedste ven inden længe, og du vil undre dig over, hvad du gjorde uden den, når du først har den.

Fleecejakker er dog ikke vandtætte, men det problem kan hurtigt løsning. På med en tynd regnjakke, så er du dækket godt ind, inden du begiver dig ud i det danske ustadige vejr.

Nogle motionerer i deres fleecejakke. Det er en rigtig god idé. Fleece er nemlig svedtransporterende, og du kommer derfor ikke til at fryse, når du er udenfor.

Fleece er et billigt materiale, og hvis du elsker det bløde stof, kan du let købe til puder, tæpper og så videre hos en stofforhandler.

Se flere fleecejakker her!

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *