En sovepose kan redde din søvn

Soveposer er smarte til meget mere end campingture (foto eventyrsport.dk)
Soveposer er smarte til meget mere end campingture (foto eventyrsport.dk)

Soveposen er meget praktisk, fordi det er noget af det vigtigste ved din søvn, som du altid kan have let ved din side. Det kan være godt med sovepose til eventuelle overnattende gæster, hvis du ikke lige har en ekstra dyne i huset. De kan snildt ligge på sofaen med en dejlig moderne sovepose. Det kan også være rart med en sovepose, hvis du selv skal ud i weekenderne på vennebesøg, ligesom den kan være daglig i sporthallen, haven, stranden, festivalen og campingferien. De gode nye moderne soveposer fyldt med lækre dun eller lune fibre kan redde din nattesøvn, fordi din krop kan slappe dejligt af, når den ikke skal kæmpe for at holde varmen.

Køb en sovepose til formålet

Der findes i dag en lang række af forskellige soveposer. De findes små og lette, mellemstore og store. Du bør selvfølgelig købe den type sovepose, som du har brug det. Når du køber ny sovepose, skal du altid se på, hvor mange grader den kan holde ned til, og altså hvilke temperaturer den er lavet til. Skal du på camping i Sydeuropa, skal du ikke have en varm sovepose, men skal du på fjeldvandring i de nordlige norske golde bjerge, så skal du have en sovepose, der kan klare dig gennem den frostklare og bidende nat.

Der laves mange små modeller, der er lige til at have med i rygsækken, fordi de ingenting fylder og vejer. Disse soveposer er desværre ikke altid de varmeste, selvom de ville være praktiske på en fjeldvandring. Få altid gode råd af en ekspert inden afrejse, så du vælger den rette sovepose.

Køb din sovepose her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *