Find det rigtige regntøj til dine børn

Didriksons - Tuvali Set (Foto: EventyrSport.dk)
Didriksons - Tuvali Set (Foto: EventyrSport.dk)

Har du problemer med at finde det regntøj, som vil passe bedst til dit barn? Så kan det være, du har brug for noget inspiration. Forårsregntøj skal kunne lidt af hvert; det skal holde dit barn tørt, give mulighed for at have et termosæt på, så barnet kan holde varmen, og afhængigt af, hvor vildt der bliver leget på legepladsen, skal det også være robust designet.

Kig efter Didriksons

Det er altid en god idé at gå efter et mærke, som har mange år på bagen. Så er du nemlig sikker på, at du får et regnsæt af en ordentlig kvalitet. Didriksons har i mange år været en førende producent inden for børneregntøj. Så hvis du køber et af deres sæt, får du stensikkert alle de vigtigste kriterier opfyldt. Tag for eksempel sættet Logan Kids Set. 100% nylon med aftagelig og justerbar hætte. Desuden er den foret fra prodecenten, og hvis du og dit barn stadig synes, at det er for koldt, er der rigeligt plads til termorsættet.

Vælg 3 i 1

Hvis du gerne vil have en jakke, som kan lidt af hvert, kan du for eksempel kigge efter mærket VAUDE. Deres model Campfire 3 ind 1 Jacket Kids består af en skaljakke med et fleecefor, der kan tages ud. Du kan bruge dem sammen eller hver for sig, og derfor får du 3 jakker for ens pris.

Klik her, hvis du vil se den og andre modeller indenfor regntøj børn

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *