Find lækre praktiske vandrestøvler på tilbud

Køb på det rette tidspunkt og sted og spar penge på fantastiske vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)
Køb på det rette tidspunkt og sted og spar penge på fantastiske vandrestøvler (foto eventyrsport.dk)

Skal du af sted på vandretur dette efterår? Måske i de franske alper, til Nepal eller måske bare vandre i den danske natur? Så skal du have det rette udstyr med på turen.

Mange forskellige typer vandrestøvler på tilbud

For eksempel skal du have et par rigtig gode vandrestøvler med, som jo nok er det vigtigste udstyr til turen. Uden et par gode støvler til at vandre i, får du let ondt i fødderne, får vabler og står ikke godt nok fast på et ujævnt underlag. Med et par gode vandrestøvler oplever du derimod, at underlaget på ingen måde føles hårdt under fødderne, da de fleste vandrestøvler har en rigtig god sål under. Det betyder, at hvis du for eksempel går på en vej med mange sten, så vil du ikke så let kunne mærke stenene, da sålen er god og tyk. Sålen skal også kunne stå godt fast også på glatte underlag. Derfor skal der være en del riller i den – lidt ligesom et par gode vinterdæk til bilen.

Der findes rigtigt mange forskellige slags vandrestøvler, og det er lige med, hvilken type, du skal vælge. Hvis du skal vandre et sted med høje temperature og steder, hvor du måske skal vandre igennem noget vand, kan et par lette og ”hullede” vandrestøvler være en god løsning. De tørrer ekstremt hurtigt og giver masser af luft til dine fødder. Hvis du derimod skal vandre på bjergtoppe, hvor der er noget koldere skal du gerne have et par, der kan holde på varmen. Vælg et par i tyk læder og eventuelt nogle, der går lidt op ad anklerne.

Ofte kan du være heldig at finde vandrestøvler på tilbud rundt omkring, og især nu når vi er på vej ind i vinter sæsonen. Prøv at kigge forskellige steder på nettet.

Find vandrestøvler på tilbud her

Find andet fodtøj fra Keen

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *