Gode og slidstærke skibukser til alle dine hvide eventyr

Gode skibukser holder og føles bedre (foto eventyrsport.dk)
Gode skibukser holder og føles bedre (foto eventyrsport.dk)

For nogen er skiferien en fremmed størrelse, men en gang skal jo altså være den første. For andre er skiferien en uge af året, som de overhovedet ikke kan leve uden. Resten af årets dage går med at tælle ned til uge 7, når det endelig er tid til at komme af sted igen. På arbejdspladsen er der et meget tydeligt mønster i, at alle ikke-arbejdsrelaterede samtaler over kaffen begynder at handle om ski og destinationer, lige så snart ugen nærmer sig.

Men skiferie er ikke en billig ting, og det kræver altid en del udstyr, når man skal af sted mod de hvide løjper. En ting er ski, skistøvler og stave. Dertil kommer en lang række andet udstyr, der er nødvendigt i større eller mindre grad. Hjelm, briller, hue, skijakke, handsker og halstørklæde. For en, der er ny på ski, kan det virke helt uoverskueligt at udstyre sig ordentligt, men så må man begynde med det basale og mest nødvendige.

Invester i skibukser, der kan holde længe, og spar penge

Skibukserne er i hvert fald også en ting, der ikke kan undværes, når du skal ud og stå på ski. Skibukserne skal først og fremmest holde dig varm, samtidig med at de giver dig en høj grad af bevægelighed. Derfor er det ikke helt lige meget, hvilket par bukser, du vælger.

Udover varmen er skibukserne en god beskyttelse, hvis du vælter på ski, og de kan ofte tage de værste knubs for dig. Det kræver selvfølgelig, at de er lavet i et slidstærkt materiale med fornuftige syninger og eventuel ekstra beskyttelse. Som med så meget andet betaler man for kvalitet, men så kan du til gengæld bruge dine skibukser i mange år fremover.

Se et stort udvalg af skibukser

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *