Hvilken vinter jakke skal du vælge denne vinter?

Vælg en vinter jakke af høj kvalitet (foto eventyrsport.dk)
Vælg en vinter jakke af høj kvalitet (foto eventyrsport.dk)

Det er for alvor blevet koldt i Danmark, og snart kan det være, at vi får lov til at se og mærke noget sne og nogle forstgrader, som vi indtil nu har været forskånet for. Det betyder også, at du for alvor er nødt til at klæde dig varmt på for at kunne klare dagen – både når du skal cykle eller gå i skole eller på job, men også bare når du er indendørs. Store strikketrøjer, uldundertøj, huer, vanter og vigtigst af alt, når du skal være uden for er en god og varm vinterjakke, der kan holde til lidt af hvert.

Her får du lidt ideer og inspiration til, hvilken vinterjakke du bør vælge denne vinter.

Hvilken vinter jakke skal du vælge denne vinter?

Er du mest til en god og praktisk vinterjakke, så vælg den helt klassiske skijakke. Der er dømt en god vandtæt og vindtæt jakke, som kan holde til lidt af hvert. Typisk har den en hat på, som du kan slå op, hvis det sner eller regner meget. Vælg også en, der kan snøres ind i livet, så du ikke får kold vind ind under den.

Er du mere til en klassisk uld jakke, så vælg en af god kvalitet og med noget tykt uld, så den også er lidt vindtæt. Den kan dog aldrig blive 100 % vindtæt, og vandtæt er den heller ikke. Det skal du være opmærksom på, når du skal ud i sne eller regn.

Du kan også vælge en dunjakke, som også er yderst praktisk, og som også for det meste er vindtæt og vandtæt. Vælg en, der går lidt ned over numsen, så den kan holde dig varm. Det er samtidig praktisk, hvis du cykler i skole eller på job.

Find en vinter jakke her

Læs mere om gode vinterjakker

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *