Klar til campingferien: Husk en luftmadras

Ferien er altid bedre med en luftmadras (foto eventyrsport.dk)
Ferien er altid bedre med en luftmadras (foto eventyrsport.dk)

Teltet er pakket ned i bilen sammen med tasker, stangtennis, legetøj, solcreme og alle de andre ting, som I skal have med. Ungerne er spændte og glæder sig til en uges ferie i den danske sommervarme. Turen går til Bornholm, hvor I skal slå telt op på en campingplads og bare slappe af, bade, spiser masser af is, lave mad på grillen og selvfølgeligt lidt rundt på Bornholm for at se, hvad øen har at byde på. Måske skal I en tur forbi Hammershus, og de den gamle ruin, og I skal bade ved de mange små og hyggelige strande, hvor I kan fange muslinger og tage skaller med hjem og tørre i solen. I skal måske også leje cykler og cykle rundt på øen og opleve den flotte natur.

Sådan en campingferie er noget, som altid er dejligt i Danmark om sommeren. Her kommer der nogle ting, som I udover et godt og regntæt telt helt sikkert skal huske til turen.

Husk luftmadrasser, soveposer og myggespray

Myggespray er vigtigt at tage med, når man er på sommerferie i Danmark. Myggene elsker at bide sig fast på bare sommerben, men det kan faktisk være rigtigt ubehageligt at ende med at have myggestik over alt efter at have siddet udendørs en lun sommeraften. Derfor skal I huske noget myggespray til at holde dem væk. Husk også at tænde myggelys og måske have gang i et bål. Det kan også holde de små bæster væk.

Udover myggespray skal I huske luftmadrasser og soveposer til alle i familien. Det er rart at lige godt, når man er på telttur, og derfor er en luftmadras især vigtig. Husk en god pumpe, som passer til luftmadrassen, så den er nem at puste op.

Find luftmadrasser hos eventyrsport.dk

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *