Køb et liggeunderlag og sov overalt

Intet underlag, ingen tur (foto eventyrsport.dk)
Intet underlag, ingen tur (foto eventyrsport.dk)

De fleste foretrækker nok at ligge sig til at sove hjemme i deres egen seng. ‘Ude godt, hjemme bedst’, som man siger. Alligevel kan der opstå masser af situationer, hvor man har brug for at være lidt mobil med sit sted at sove. I sådanne tilfælde er det værd at have investeret i et godt liggeunderlag, så man hurtigt kan etablere noget, der i det mindste kommer tættere på at være en seng end den bare jord.

Det kunne for eksempel være, at man skal afsted på en overlevelsestur. Selvom man ikke er den ultimative vildmand, er det meget hyggeligt at sove i telt i den frie natur og prøve at leve lidt primitivt. Det er dog ikke specielt sjovt, hvis ikke man har et liggeunderlag eller en luftmadras med, for hvis man ikke får sovet, vil man ikke kunne klare mosten flere dage i træk. Så er det bedre at gøre det sjovere for en selv ved lige at bruge en lille slat penge på noget ordentligt udstyr.

Krav til et ordentligt liggeunderlag

Et liggeunderlag skal først og fremmest være mobilt, men samtidig let at folde ud og bruge. Det skal gerne være selvoppusteligt, men man kan dog også få masser af gode liggeunderlag, der er lavet af blødt plastik, som kan rulles ud. Ligemeget hvad skal det ikke være blankt, for så kan det blive klæbende og varmt at ligge på. I denne sammenhæng er det en rigtig god idé at kigge på forskellige modeller og om muligt læse brugeranmeldelser af produktet, så man kan få en idé om, hvad andre har erfaret!

Hvordan kan man gøre alt dette? Man kunne for eksempel besøge en butik som Eventyrsport på gaden eller på nettet. Hér kan man kigge på forskellige liggeunderlag fra forskellige producenter, og også få kompetent vejledning om fordele og ulemper ved forskellige produkter. Så kan man selv vælge til sidst.

Køb det uundværlige liggeunderlag her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *