Køb sommerens telte nu og find dem med store besparelser

Få et super godt telt til festival eller skoven næste sommer (foto eventyrsport)
Få et super godt telt til festival eller skoven næste sommer (foto eventyrsport)

Et rigtig godt shoppetip, hvis du har en krejler gemt i maven og synes, at gode handler er det fedeste i verden, er, at købe ting i den forkerte sæson. Lyder det mærkeligt? OK, vi prøver igen.

Butikkerne ved godt, hvornår vi skal bruge hvad, og derfor er de ting, vi alle sammen står og skal have fat i, sjældent på tilbud. Det vil sige, at om sommeren betaler du fuld pris for bikini, sandaler og sommerkjoler, og om vinteren betaler du fuld pris for skiundertøj, vinterstøvler og handsker. Køber du derimod tingene i den forkerte sæson – det vil sige vinterstøvler om sommeren og bikini om vinteren, vil der typisk være store besparelser at hente. På det tidspunkt er butikkerne nemlig ved at gøre klar til en ny sæson og dermed nye varer.

Find telte her

Det samme gør sig gældende for udstyr, der er i brug i bestemte sæsoner. Fx ski, hængekøjer og lignende i den dur. Og nå ja, telte, som det i dag skal handle om. Det er nok efterhånden de færreste, der kan sige sig fri fra at have været på festival. Og elsker alle børn ikke at sove i telt? Og så er der lejrturene med skolen. Ligegyldigt hvad, skal du nok få et telt brugt, så tøv ikke med at købe, hvis du finder et til en god pris. Det er svært at gå gennem livet uden.

Telte til cykelturen

Et andet populært tiltag med telt er en cykeltur rundt i Danmark. I cykler hele dagen, gør holdt spændende steder – fx ved isboder – laver mad over bål (… eller spiser ude), og så sover I i jeres medbragte telt om natten. Denne ferieform er, og det er ikke lyv, helt vildt populær blandt børn – faktisk måske endda mere populær end turene sydpå. En cykelferie med telt betyder nemlig, at man er rigtig intenst sammen med sine forældre og søskende – og det vil alle børn jo gerne.

Læs mere om gode telte her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *