Man er bedre stillet i naturen med et godt liggeunderlag

Ville du undvære et liggeunderlag? (foto eventyrsport.dk)
Ville du undvære et liggeunderlag? (foto eventyrsport.dk)

Mange mennesker holder af at komme ud i naturen fra tid til anden og få et lille afbræk fra deres ellers travle hverdag. Det er de færreste, som virkelig har tid til at slappe af udendørs og meditere lidt i naturen, men det kan man, hvis man tager sig tid til at overnatte i det fri med sit telt og liggeunderlag og noget enkelt mad over bålet. Udeliv kan gøres meget enkelt, men det kræver dog, at man har det rigtige udstyr. Dette gælder især, når man taler overnatning i det fri.

Et liggeunderlag betragtes af de fleste som en af de mest simple og praktiske løsninger til overnatning, hvor det skal være. Liggeunderlag kan bruges sammen med et telt, i et shelter eller endda på den bare jord. Sammen med en sovepose er man godt stillet uanset temperaturen og vejret.

Det gode ved et liggerunderlag er også, at det er let at have med. Hvis man for eksempel skal ud og vandre i naturen, så er det lidt besværligt at skulle slæbe en luftmadras med. Et liggeunderlag er lidt mindre, og måske også lidt mindre komfortabelt, men man kan alligevel få en god nats søvn uden at skulle knokle unødigt for den.

Vælg det rigtige liggeunderlag

Der er naturligvis et stort marked for liggeunderlag, for de kan bruges i så mange forskellige situationer. Derfor findes der også forskellige liggerunderlag, som det er godt at vide lidt om. Så kan man nemlig være bedre udrustet til at træffe det rigtige valg, når man selv skal til at købe et.

Nogle liggeunderlag er selvoppustelige. Det vil sige, at de er udstyret med en speciel ventil, der kan suge luft ind i underlag. Ved at presse på liggeunderlaget kommer luften ud igen. Andre liggeunderlag er blot en tynd, sammenrullet måtte af plastik eller andre materialer. Sørg for at tage en snak med butikken inden du træffer dit endelige valg!

Find et liggeunderlag til den næste naturoplevelse her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *