Merrell laver kvalitetsstøvler til udendørsliv

Merrell laver fodtøj i topklasse (foto eventyrsport.dk)
Merrell laver fodtøj i topklasse (foto eventyrsport.dk)

De sko, som vi mennesker ifører os til dagligt, er oftest oprindeligt lavet med henblik på aktivitet, slid og bevægelse. Således blev Converse-sko lavet til basket, Caterpillar til arbejde og Kawasaki til gymnastik. Det anerkender man hos Merrell, hvor man ikke går på kompromis med kvaliteten men sigter benhårdt på at lave den bedste sko til det aktive menneske.

Når du går, vandrer eller løber, udsætter du dine knæ for mange stød og en stor belastning. Disse stød kan ikke kun medføre ømme knæ og knæskader men forplanter sig også til resten af kroppen. Den forkerte sko kan altså både give dårlige, ømme fødder, knæ, len, ryg og nakke. Køb et par ordentlige sko og skån din krop!

Find den rigtige Merrell sko

Når du skal købe sko til udendørsliv, så er det vigtigste at finde en sko, der støtter og passer perfekt til din fod. Lad en ekspert kigge på din gang og fod, og vælg en fodformet sko, der giver dine tær plads til bevægelse. På den måde vil du bedre kunne holde varmen og undgå ømme tær og vabler. Undersøg altid om du har brug for indlæg i skoen, så du kan skåne din krop bedst muligt, og lyt altid til din krops signaler.

Find en støvle med en tyk sål for at mindske stød til knæene. Et par gode vandrestøvler har en tyk, rillet sål, fordi du så står bedre fest i såvel sne som mudder.

Giv altid dine vandrestøvler en grundig imprægnering. Våde fødder er kolde fødder, og det giver både vabler, sure tær, svamp og forkølelse!

Køb Merrell sko her: http://www.eventyrsport.dk/maerker/merrell.html

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *