Om fitnessogsport.dk

Bloggen handler om den sunde livsstil. Her finder du råd og vejledning om alt mellem himmel og jord inden for den sunde og livsforlængede livstil. Måske er det ikke opskrifter, du finder flest af her, til gengæld vil vi berige dig med gode råd til, hvilke produkter, der fremmer din interesse og motivation for at vedligeholde – eller etablere en sund krop i et sundt legeme.

Vi elsker at udforske og udfordre os selv – derfor afprøver, tester og sammenligner vi konstant og hele tiden alverdens produkter, der kan hjælpe sportsfolk -eller outdoorfreaks til at yder sit alleryderste, i kampen for at nå sit mål.

Der er masse af produkter og producenter at vælge imellem på området, det kan derfor være en jungle at hitte rede i, hvad der vil være det optimale for lige netop én selv. Her håber vi at bloggens testresultater og anmeldelser kan hjælpe den forvirrede forbruger, eller måske blot motivere en nysgerrig til at kaste sig ud i udendørsaktiviteternes forunderlig verden!

Hvis du er interesseret i at hente inspiration til rejser og rejseformer blogger vi også i stigende grad om dette.

Hvis du har kommentarer til vores metoder, beskrivelser eller blot lægger inde med gode idéer til nye tiltag, du kunne ønske dig på sitet, så smid os en mail.

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *