Overtøj børn – lad ikke kulden standse legen

Køb godt overtøj til dine børn, så kan de lege i timevis (foto eventyrsport.dk)
Køb godt overtøj til dine børn, så kan de lege i timevis (foto eventyrsport.dk)

Børn elsker at lege udenfor, og det skal de have lov til, så længe de kan. Hvis overtøjet er i orden, kan deres leg sagtens foregå udendørs året rundt, så derfor er det vigtigt at investere i noget ordentligt kvalitetsovertøj til børnene. Det kan have mange forskellige udformninger, for markedet for overtøj er stort. Vælg derefter overtøj ud fra barnets alder, mængden af aktivitet og de behov, barnet ellers har.

Et helt sæt kan være en rigtig god idé, fordi det giver barnet mulighed for at bevæge sig frit og livligt. Sørg for, at det både er vind- og vandtæt, for så kan barnet både holde sig varm og tør hele dagen. En lang frakke er også en mulighed, men den er bedre egnet til lidt ældre børn, der ikke bruger al deres tid på legepladsen.

Aktive børn sveder nemt i deres overtøj

Det siger sig selv, at det genererer en del varme, når børn løber rundt, klatrer i træer og leger, og når blodet begynder at pumpe, begynder barnet også at svede. Derfor skal du finde overtøj til barnet, der er åndbart og lavet af et materiale, der kan transportere fugten ud. Kvalitetsovertøj er lavet sådan, at det både kan holde varmen inde, mens det lukker fugten ud, og på den måde bliver barnet holdt varmt og tørt hele dagen.

Det er også smart at kigge efter noget overtøj, der kan knappes eller lynes tæt til, også i det små åbninger, der sidder omkring hænderne for eksempel. Det handler nemlig om at undgå, at regn, sne og andet irriterende trænger ind under overtøjet. Hvis dit barn skal have et sæt med bukser til, kan det også gælde åbningen ved fødderne. Sørg for, at barnet er godt pakket ind, så det kan lege hele dagen med sine venner uden at fryse.

Overtøj børn – se et stort udvalg

Få mere inspiration til overtøj til børn:

Billig flyverdragt til friske børn

Lad dit barn lege længe i sneen med en flyverdragt på

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *