Regnsæt holder dig tør og varm og tilpas

Det er vigtigt at man ejer et godt sæt regntøj (foto eventyrsport.dk)
Det er vigtigt at man ejer et godt sæt regntøj (foto eventyrsport.dk)

Der er forskel på mange ting i tilværelsen. Det kommer ikke bag på de fleste.

Der er også forskel på regnsæt. Der er de sæt, der passer til særligt aktive mennesker, der opholder sig ude i al slags vejr, der er regnsæt til hende, der godt kan lide at se smart ud, trods det regner. Og så er der regnsæt til dem, der skal bruge et praktisk sæt, de tager på af og til, som primært skal udfylde rollen som praktisk.

Hvis du er den aktive type, der hopper på cyklen til arbejde i al slags vejr, er det en god investering at gardere dig med et solidt sæt regntøj. Det betyder regntøj, hvor lynlåsene er tapede. Altså regntøj, hvor vand selv ikke kan komme ind igennem hullerne i lynlåsene. Det gør, du altid når tør frem. Dertil er det smart, at regnsættet har en hætte. Denne hætte gør, at håret også sidder som det skal, når du når frem. Se et lækkert udvalg af regnsæt her

Til regnvejrshverdagen

Det handler om at være klædt på til vejret. Så kan vejret ikke komme bag på en og ødelægge en given oplevelse. Med et godt sæt regntøj er det hyggeligt at bevæge sig udendørs selv i voldsomt vejr. Du kan gemme dig under din hætte og dine lange, vandtætte ærmer.

For at kunne gå ud i regnvejr behøver regnsættet ikke være mere end et godt, normalt sæt af slagsen. Disse er gode til dig, der af og til går tur, når det regner. Måske skal hunden luftes, måske skal du på arbejde, måske skal du en tur i byen.

Der findes mange regnsæt, der opfylder kravene til at holde dig tør i vådt vejr. Der findes også regnsæt, der er figursyede eller ekstra vandafvisende. Der findes altså et regnsæt, der passer til dine behov.

Du kan også finde flere inspirationskilder til regntøj nedenfor:

Hit med en regnjakke

Træk i regntøjet – det giver glæde

Regntøj er nødvendigt til nordisk udendørsliv

 

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *