Regntøj børn – når der skal sjaskes og pjaskes

Giv dine børn godt regntøj så de ikke bliver forkølede (foto eventyrsport.dk)
Giv dine børn godt regntøj så de ikke bliver forkølede (foto eventyrsport.dk)

Der er intet bedre end at springe rundt i store vandpytter og se vandet hoppe og danse omkring dig. Det er i hvert fald dejligt, når man er barn. Derfor er det vigtigt, at dit barn har noget regntøj, der giver mulighed for at spæne rundt på legepladsen, uanset om det styrter ned eller ej.

Regntøj kan fås i mange forskellige afskygninger, og det er vigtigt, at du finder noget, der beskytter dit barn så godt som muligt, så I kan undgå de kedelige dage derhjemme med influenza.

Sørg for at find en jakke, der går højt op i halsen, så vandet ikke kan trænge ind. Når regnen siler ned fra alle sider, kan det være smart at anskaffe sig et lækkert regnsæt, hvor der er påsyet hætte, gerne med en snor i hætten, så den kan strammes efter behov.

Regntøj børn – vådt vejr er godt vej

En anden detalje, der kan være værd at holde øje med, når man skal finde det helt rigtige regntøj til sin guldklump , er elastikken i benene. Jo mere man hopper i vandpytter, desto mere har man brug for et par regnbukser, der sidder tæt til gummistøvlerne, så kan vandet ikke trænge ind de forkerte steder. Elastikken i benene og i ærmerne sørger for, at børnene kan slå sig løs i det våde vejr uden at blive våde inde under regntøjet.

Så hvis du kan lide et dejligt og energisk barn, der ikke tænker to gange, før han eller hun kaster sig ud i de danske regnvåde somre, så sørg for et lækkert sæt regntøj.

Regntøj børn – køb det her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *