Regntøj er nødvendigt til nordisk udendørsliv

Man kan ikke opholde sig længe i danmark og omegn uden regntøj (foto eventyrsport.dk)
Man kan ikke opholde sig længe i danmark og omegn uden regntøj (foto eventyrsport.dk)

På vores breddegrader falder der masser af nedbør. Alligevel har vi tradition for masser af udendørsliv, og det har vi altid haft. Vi har været et standhaftigt folkefærd helt fra vikingernes tid, der har taget kampen op mod vejret. Regntøj har været umoderne og noget, der hørte børnene til i flere år, men det er helt forfejlet, og i de seneste par sæsoner er også smarte designmærker begyndt at sælge regntøj af forskellig art.

Vores kroppe kan ikke klare at blive nedkølede. Bliver vi våde og nedkølede, bruger vores kroppe unødvendigt meget energi på at holde varmen, ligesom forkølelse, feber og snue vil få gunstige vilkår til at bide sig fast i kroppen. Derfor bør du altid klæde dig både varmt og vandtæt, hvis du skal være ude i mange timer eller dage, og du ved, at det vil regne.

Find smart og praktisk regntøj

Det er meget moderne i disse år med oldschool regnjakker i gule, orange og mørkeblå nuancer til hverdagsbrug, når du skal cykle til og fra arbejde på regnfulde morgener. Den store brede regnjakke harmonerer fint med den streetwear-mode, der har været moderne snart længe.

Skal du arbejde udendørs, eller dyrker du udelivet, så findes der dog også en masse praktisk og lækkert regntøj af høj kvalitet. Skal du bevæge dig meget, kan du vælge en åndbar jakke, der sikrer, at du ikke bliver fugtig under tøjet. Det er meget ubehageligt og vil også afkøle dig. Disse jakker kan desværre sjældent klare de helt store regnskyl, så der må du søge ly for vind og vejr.

Køb regntøj her: http://www.eventyrsport.dk/beklaedning/regntoj.html

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *