Regntøj får dig tørt gennem det danske efterår

Hold dig tør med godt regntøj (foto eventyrsport.dk)
Hold dig tør med godt regntøj (foto eventyrsport.dk)

Det er blevet efterår i Danmark, og det stiller nogle helt nye krav til vores påklædning. Nu begynder det lige så langsomt at ruske lidt udenfor, og du kommer ikke til at fortryde, hvis du pakker regntøjet, når du tager i skole eller på arbejde om morgenen. I løbet af ingen tid kan vejret skifte, og når det står ned i stænger, vil du takke dig selv for at være godt forberedt.

Regntøj kommer i forskellige modeller, og hvis man vil være helt sikret mod regnen, skal man måske vælge et helt regnsæt. Et par regnbukser med elastik i livet er en god sikring mod regnen, og med en regnjakke udover, der går ned over buksekanten, er du jo nærmest uovervindelig. Regnjakken kan ydermere have en hætte monteret, for der er virkelig ikke noget værre end at få regn ned ad nakken, ligesom man troede, at man var sikker. Elastikker i hætten og desuden også i ærmerne er helt optimalt, og så kan du næsten være sikker på, at regnen ikke finder vej ind til din bare hud. Se et stort udvalg regntøj

Regnslaget er meget populært til for eksempel cykelturen

Du kan selvfølgelig godt cykle i et regnsæt uden de store problemer, men sættet går alligevel ind og begrænser din bevægelighed en lille smule. Desuden kan det hurtigt blive ret varmt under sådan et par regnbukser og en regnjakke, da man jo hele tiden er aktiv på cyklen. Dertil kommer, at det jo ikke er sikkert, at det regner konstant. Og det er da bestemt lidt kedeligt at skulle cykle i et regnsæt, hvis solen skinner noget af tiden.

I det tilfælde er et regnslag helt optimalt. Du kan lynhurtigt tage regnslaget af og på, alt efter om det regner eller ej. Regnslaget fylder stort set ingenting, så der er nærmest ingen grund til ikke at have et regnslag liggende i tasken som en fast bestanddel. Så kan du hive det frem af tasken og ned over hovedet, når de første dråber begynder at falde på vej til eller fra arbejde.

Mere om regntøj her

Gummistøvler til børn

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *