The north face jakke varmer og beskytter dig hele vinteren

Køb en god jakke der kan holde dig varm om vinteren (foto eventyrsport.dk)
Køb en god jakke der kan holde dig varm om vinteren (foto eventyrsport.dk)

Du vil gerne gå igennem vinteren uden at fryse. For når du først fryser, er du også mere udsat for sygdomme. Det kan være forkølelser, der opstår, når din krops immunforsvar er udsat under kolde temperaturer. Men det kan også være influenzaer og lungebetændelser.

The north face producerer jakker, du kan bruge derude eller derhjemme. North faces jakker er kendt for deres uforlignelige kvalitet. Det betyder, at du vil kunne bruge din dun-, shell og parkajakke fra north face uden at være bange for at blive syg. For north face laver nemlig jakker, der holder.

Du vil komme til at have det som blommen i et æg, når du ifører dig jakker fra north face. De er beregnede til outdoor-brug, i ekstreme og kolde egne og derhjemme i betonjunglens hverdagslige temperaturer.

Parkajakker til cykelture og koldfronter

Alle elsker the north face jakker. Det er fordi, der findes et stort udvalg af north face jakker. Dunjakker, Parkaer og shell-jakker.

Parkajakker er fantastiske som helkropsværn mod kulde, regn og skidt. Med en parkajakke har du et værn, du kan bruge, når du skal for eksempel skal cykle om morgenen til arbejde og hjem igen. Skidt, slud og sne fra vejene om vinteren kan ofte være en gene. Man kan ofte blive beskidt på vejene. Undgå det med en parkajakke på. Derudover er den også en uforlignelig kuldebeskyttelse, der varmer hele kroppen.

Dunjakker til knastørt og koldt vejr

Der findes også dunjakker til dem, der foretrækker lidt kortere jakker.

Dunjakker er gode, når det er knastørt. Når det er fugtigt og vådt, er dunjakken mindre nyttig. Det er fordi, dunene klapper sammen, når de bliver våde. Og så mister de deres varmende evne. Derfor er en dunjakke god til de klare, tørre og rigtig kolde dage, for der er den uforlignelig. Få jakker varmer så godt og er så bløde, som dunjakker.

Find North face jakke hos Eventyrsport

Se på Flällræven jakker her

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *