To slags rejsetasker til din sommerferie

Hvilken type rejse skal du på? (Foto Eventyrsport.dk)
Hvilken type rejse skal du på? (Foto Eventyrsport.dk)

Der er mange måder at rejse på, og derfor er der også mange måder at pakke på. Det ville være absurd, hvis du skulle hive din rullekuffert med på bjergtur, og omvendt behøver du ikke en backpackrygsæk, når du skal ned og slænge dig på en strand i Sydspanien. Står du og er i tvivl om, hvilken taske du skal investere i til sommerferien, så kommer her en lille oversigt.

  • Kuffert på hjul: Den rullende kuffert finde i forskellige udgaver og er utrolig handy, hvis du er på vej på en charterferie. Den ene udgave har et sæt hjul, så du tager fat i håndtaget og tipper kufferten for at få den til at trille. Men den nyeste udgave har hjul i alle fire hjørner, så du ikke behøver at holde noget. Du skal bare tage fat i håndtaget og trække rundt med kufferten.
  • Er du frilufts- eller backpacker-typen: Der er utrolig mange producenter, som laver tasker, der skal bruges til backpackerturen. Her det støtten, der er vigtig, for du skal selv bære rundt på tasken. Det er vigtigt, at du – før du køber tasken – har overvejet, hvor meget du skal have med, så du ikke køber en taske, som er for stor.

Rejsetasker på budget

De fleste studerende har ikke råd til at købe to forskellige rejsetasker. Og hvis du vil dække dig selv ind til samtlige ferier, du kan komme på, er det en god idé at investere i rejserygsækken. Den kan nemlig bruges til det hele.

Se begge modeller her og find gode tilbud

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *