Trekking på den kinesiske mur

Der findes selvfølgelig trekkingruter overalt i verden. Men der findes andet end ødemarker og ørkner, og selvom mange vælger trekking for at undgå de klassiske turistmagneter rundt om i verden, så kan de to ting sagtens bringes sammen i skøn forening. Et eksempel på det er Den kinesiske mur.

Der findes flere forskellige ruter, alt efter hvilken sektion man vælger at vandre på. De kan klares på under en dag, men hvis du er interesseret i længere ture med din rygsæk på nakken, kan guidefirmaer sammensætte nogle af flere dages varighed, med vandring på forskellige sektioner.

Find det rigtige udstyr

Det er en fantastisk oplevelse at følge murens bølgen gennem det barske og bjergrige landskab. Og du kommer med garanti ikke til at føle dig som en almindelig turist efter flere timers vandren på et af verdens 7 vidundere.

Da underlaget er hårdt, kræver det meget af affjedringen i dine vandrestøvler, sko eller sandaler. Samtidig kan det anbefales, at du har en lille og let rygsæk med, da turen til tider foregår langs med muren og ikke på den. Simpelthen fordi, at den flere steder ligger i ruiner.

En lille bonus findes i form af de vagttårne, der er en del af muren. Enkelte af dem er indrettet til overnatning, så du ikke engang behøver forlade muren for at sove. Du kan altså roligt lade telte og vindsejl blive hjemme.

God fornøjelse!

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *