Vaude: Miljø rigtig jakke med muligheder

Vaude Highway Jacket II (Foto: Eventyrsport.dk)
Vaude Highway Jacket II (Foto: Eventyrsport.dk)

Danmark er kendt for mange ting, ikke mindst ustadigt vejr. Både sommer og vinter kan vejret være utilregneligt og byde mange sure overraskelser, hvis ikke man er forberedt. Et gammelt ordsprog siger, at der ikke findes dårligt vejr, men derimod dårlig påklædning. Og har man sin påklædning i orden, er der selvfølgelig også større chance for at kunne tackle det dårlige vejr uden sure miner.

Dit våben mod dårligt vejr

Mærket Vaude har lavet jakken WMS Clariden 3 in 1 Jkt, som er tre jakker i en: Skaljakke, fiberjakke og varm vinterjakke. Det betyder, at den er det ideelle våben mod dårligt vejr, hvad end det drejer sig om regn, kulde eller blæst. Og samtidig tager denne jakke hensyn til naturen og til miljøet. Jakken er et miljøvenligt produkt, idet det meste af jakken består af genanvendte materialer og produktionen er miljøgodkendt. Yderstoffet er Ceplex Advanced, et genanvendt polyestermateriale, der både er vindtæt, vandtæt og meget åndbart. Vandsøjletrykket er på 20.000 mm.

Yderjakken er med aftagelig hætte, der er justerbar i to retninger og forsynet med skygge. Inderjakken er i polyester med isolerende fiberfor og har en høj krave, lynlås med hagebeskytter og to håndlommer med lynlås. Koblingen til yderjakken sker ved hjælp af frontlynlåsen og to ekstra lynlåse, som sidder gemt bag klapper, så man ikke tager fejl, når man skal lyne yderjakken uden inderjakke i.

Læs mere om Vaude jakken her.

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *