Vintersko til kvinder sørger for solidt vejgreb

Få en behagelig vinter med et par støvler (foto eventyrsport.dk)
Få en behagelig vinter med et par støvler (foto eventyrsport.dk)

 Vintersko til kvinder sørger for solidt vejgreb

Når nyheden om at rimen har lagt sig i græsset, er gået over, og den er blevet afløst af regulær sne, ved vi alle, at det varsler nye tider i Danmark. Sommeren er for længst ovre, og det er tid til at tage beklædningen alvorligt. Det sidste man orker, når det alligevel er koldt og mørkt, er at rende rundt og fryse hele vinteren. Det kan virke voldsomt at trække i store vinterstøvler, og hvis man mener det er for meget bør man måske i stedet overveje, at se sig om efter nogle vintersko.

Nok kan vi snakke om hvor meget sne, der har været i Danmark nogle år. Men på samme tid, som vi kan have den indre kamerarulle til at køre, med billeder af hvordan snedriverne var højere end hustagene, så ved vi også godt alle sammen, at den Danske vinter er så relativt mild, at vi må tackle den med passende midler. De store vinterstøvler, som kan klare en rigtig grønlandsk snestorm med, er næppe det rette valg. Flere vil i stedet være bedre tjent med et par ordentlige vintersko, som er varme og skridsikre.

Noget af det værste ved vinteren, er ikke nødvendigvis kulden. Den kan man sådan set bare klæde sig på til at udholde. I stedet er det fremkommeligheden, som kan vise sig at være det største irritationsmoment. Heldigvis er vi sjældent udsat for snedriver i en størrelse som kræver, at vi bliver hjemme, men is, det kender vi til. Når der er is på fortovene og vejene er det værd at se sig om efter et par vintersko til kvinder, som kan klare mosten. Der findes vintersko med glassplinter støbt ind i sålen, så man altid har det stærkeste greb i vejen.

Den rette vintersko til kvinder er vandtæt

Når du vi ikke har så voldsomt kold vintre, er det faktisk andre udfordringer vi skal løse. Når man kigger efter vintersko, bør man kigge efter om de er lavet med goretex-membran, så ikke der trænger sjap og slud ind i skoene, så strømperne bliver våde. Samtidig kan man også undersøge om skoene er lavet med lukket pløs, så man kan holde endnu flere ting ude.

www.eventyrsport.dk finder du et hav af vintersko til kvinder

Find flere gode tilbud på fodtøj her:

Vandresko er til den rutinerede vandrer

Traditionel løbesko eller barfodssko?

 

Share

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *